Webdesign - Consultancy - Webdevelopment - Marketing - Web- & E-mailhosting - SSL-certificaten

Over ons

Hallo, wij zijn Excellent Web Design
en we zijn een Full Service Internetbureau

Vanaf juli 2017 zijn wij actief als Full Service Internetbureau, met als kernpunten transparantie, eerlijkheid en punctualiteit streven wij naar perfectie en optimale klanttevredenheid.
Wij leveren sinds onze oprichting vaste diensten zoals domeinregistratie, marketing, webdesign en webhosting en met de jaren is ons aanbod zelfs uitgebreid.

Webdesign

Het vormgeven van uw website, is een van de belangrijkste stappen van het bouwen van uw website. Uw website moet namelijk als uw online visitekaartje, correct en professioneel indruk hebben op al uw huidige klanten & potentiële klanten.
Daarom gebruiken we de nieuwste technieken en werken we met plezier aan uw website om u en onszelf tevreden te stellen.
Bij ons bent u in goede handen voor uw webdesign werkzaamheden.

Consultancy

Indien u advies nodig heeft voor uw bedrijf of idee, kunt u bij ons terecht voor consultancy-diensten. Daarbij kunnen we al na 1 gesprek weten of we u kunnen helpen bij het starten van uw nieuwe bedrijf of het verbeteren van de online aspecten van uw huidige bedrijf.
Wij kunnen u op technisch, organisatorisch, juridisch of financieel gebied helpen, wanneer we het hebben over ons vakgebied.
Gelukkig zijn we constant op zoek naar nieuws en hebben we ons ontwikkeld op vele onderdelen van ons vakgebied.

Webdevelopment

Bij het vormgeven van websites, komt het vaak van pas dat we maatwerk voor bepaalde onderdelen van websites toepassen. Indien klanten van ons unieke functies in hun websites willen, programmeren we de juiste elementen in hun website.
Bijna niks is onmogelijk en wij zijn ervaren met het ontwikkelen van maatwerk toepassingen.

Marketing

Bij Marketing gaat het om het aan de man brengen van uw merk of bedrijf.
Uw diensten of producten moeten op zo’n efficiënte manier, opvallen bij alle consumenten en eventueel bedrijven die op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt.
Daar kunt u tegenwoordig het beste gebruikmaken van Social Media en kunt u tot wel 70% meer mensen bereiken dankzij deze social media kanalen.
Wij verzorgen complete marketing aanpak, die u op een leuke en leerzame manier, kennis laat maken met Social Media!

Branding & Grafische Vormgeving

Indien u uw merk of bedrijf herkenbaar en opvallend wilt maken op internet en daarbij de juiste huisstijl en promotiemateriaal wilt, bent u bij ons ook op het juiste adres.
Wij werken met verschillende branding-experts en proberen voor uw branche, de beste keuzes te maken wat het verschil maakt.
Daarbij speelt de grafische vormgeving van uw complete huisstijl een grote rol.
Het is namelijk belangrijk dat we uw merk of bedrijf goed herkenbaar maken op uw social media kanalen, zodat uw potentiele klanten u sneller vinden.
En maakt u daarbij direct al een professionele eerste indruk.

SEO Optimalisatie

Meeste mensen gebruiken tegenwoordig populaire zoekmachines als Google, Bing en Yahoo om het gene te vinden op internet, waar ze naar op zoek zijn.
Dit kan dus ook uw merk, product of dienst zijn en om juist deze mensen te bereiken kunnen we optimalisaties uitvoeren aan uw website.
Waardoor u bovenaan de zoekresultaten komt, wanneer mensen naar informatie zoeken dat gerelateerd is aan uw bedrijf. Of als mensen juist naar uw onderneming zoekt, kunnen we er ook voor zorgen dat juist zoveel mogelijk informatie beschikbaar komt.
Dit noemen we in vaktermen SEO Optimalisatie, versimpelt dus zoekmachine optimalisatie.

SSL-certificaten

Om bepaald internetverkeer te beveiligen en uw privacy te waarborgen, is er een optie om al het verkeer dat u genereert tussen uw website & uw internetverbinding te versleutelen met een SSL-certificaat. Dit is een soort beveiligingscertificaat dat uw privacy waarborgt door al het verkeer tussen u en uw website te versleutelen. Dit gecombineerd met uw e-mail, voorkomt dat anderen uw persoonlijke gegevens en e-mails kunnen onderscheppen.

Web- & E-mailhosting

Het online plaatsen van uw website of het kunnen versturen van e-mails vanaf een e-mailadres dat gerelateerd is aan uw bedrijfsnaam, noemen we ook wel Web- & E-mailhosting.
Webhosting is een dienst die ervoor zorgt dat uw website bereikbaar is dankzij het internet en dit dient u in combinatie af te nemen met een domeinnaam. Zoals bijvoorbeeld ‘uwbedrijfsnaam.nl’ als domeinnaam en dan is uw bedrijf door iedereen te banderen vanaf dat webadres. E-mailhosting is bijna hetzelfde als Webhosting alleen hoeft u hierbij geen website te hebben, u kunt ook alleen gebruikmaken van een zakelijk e-mailadres zoals ‘info@uwbedrijfsnaam.nl’. Zodat uw bedrijf ook professioneel overkomt.

Kassa

Excellent Web Design is al meer dan 15 jaar specialist in horeca- en winkelautomatisering. Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen, maar verzorgen desgewenst ook uw complete kassa-automatisering op maat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staat ons professionele team klaar om u support te verlenen, op afstand of bij u op locatie.

Wat uw wensen ook zijn: één eenvoudige kassa (kasregister) of een geavanceerd afrekensysteem, wij leveren maatwerk oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Neem gerust een kijkje op onze website, met een compleet en overzichtelijk aanbod van kassa’s en kassasystemen, inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contact